Fellowmind

Fellowmind is een IT-consultancy gelegen aan Baron van Nagellstraat 136 in Barneveld.

Meer informatie over Fellowmind in Barneveld

Fellowmind wil mensen helpen om met plezier met technologie te werken en ervoor te zorgen dat technologie vóór hen werkt. Ze hebben samengewerkt met bedrijven zoals De Heus, VEBE, KLM Catering Services en Vattenfall om verschillende uitdagingen aan te pakken, zoals het samenbrengen van informatiestromen in een overzichtelijke SharePoint-omgeving, het sturen op data-driven beslissingen, het bieden van een flexibel platform voor groei en ontwikkeling, en het optimaliseren van de klantervaring via digitale contactkanalen. Fellowmind helpt bedrijven om zich voor te bereiden op een digitale toekomst, waardoor ze sneller kunnen handelen, wendbaarder worden en beter in staat zijn om kansen te benutten. Ze streven ernaar om technologie op een betekenisvolle manier in te zetten en maken gebruik van Microsoft cloud oplossingen, agile ontwikkeling en geïntegreerde platforms. Daarnaast bieden ze ook trainingen aan om mensen te helpen om feilloos om te gaan met de technologie die ze gebruiken. Door een positieve werkomgeving te creëren en mensen de vrijheid te geven om zich te ontplooien, willen ze mensen in staat stellen om te laten zien wat ze in hun mars hebben.

Wil je weten wat Fellowmind verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fellowmind of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fellowmind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fellowmind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Fellowmind reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fellowmind

Bezoekers bekeken ook