Expert Barneveld

Expert Barneveld is een Elektronicawinkel gelegen aan Langstraat 65 in Barneveld.

Meer informatie over Expert Barneveld in Barneveld

Bij Expert Barneveld kunt u terecht voor verschillende producten en services. De winkel heeft een pasfotoservice waar officiële pasfoto's gemaakt kunnen worden. Daarnaast biedt Expert Barneveld advies op maat en persoonlijke aandacht bij het vinden van het juiste product. Ze zijn gespecialiseerd in witgoed, zoals wasmachines en koelkasten, en hebben een breed assortiment aan televisies van bekende merken. Ook hebben ze een ruime selectie aan multimedia-apparaten, zoals smartphones en laptops. In de winkel kunnen productdemonstraties gegeven worden en bieden ze een bezorg- en installatieservice aan. Daarnaast is er een reparatieservice beschikbaar en zijn ze officieel dealer van Jura koffiemachines. Expert Barneveld heeft een parkeergelegenheid achter de winkel en heeft een gemiddelde klantbeoordeling van 8,8.

Wil je weten wat Expert Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Expert Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Expert Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Expert Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Expert Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Expert Barneveld

Bezoekers bekeken ook