Expeditie Zeumeren

Expeditie Zeumeren is een Evenementenlocatie gelegen aan Stroetweg 9 in Voorthuizen.

Meer informatie over Expeditie Zeumeren in Voorthuizen

Expeditie Zeumeren is een unieke locatie op de Veluwe voor groepen tot 400 personen. Ze bieden verschillende activiteiten aan, zoals midgetgolf, footgolf, shortgolf, wijnescape en paintball. Daarnaast is het mogelijk om een compleet dagprogramma te boeken en te genieten van een barbecue-arrangement of een hapje eten bij de Beachclub. De locatie is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Op de Veluwe zijn er nog meer leuke activiteiten te beleven, zoals Schateiland Zeumeren en Beachclub Zeumeren. Expeditie Zeumeren heeft positieve reviews ontvangen en is onderdeel van BelevingsExperts B.V. Voor meer informatie en boekingen kun je contact opnemen met Expeditie Zeumeren via boekingen@expeditiezeumeren.nl.

Wil je weten wat Expeditie Zeumeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Expeditie Zeumeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Expeditie Zeumeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Expeditie Zeumeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Expeditie Zeumeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Expeditie Zeumeren

Bezoekers bekeken ook