Evangeliegemeente De Kandelaar - Voorthuizen

Evangeliegemeente De Kandelaar - Voorthuizen is een Evangelische kerk gelegen aan De Ruijterlaan 4 in Voorthuizen.

Meer informatie over Evangeliegemeente De Kandelaar - Voorthuizen in Voorthuizen

Elke zondag om 10.00 uur is er een samenkomst in de Evangeliegemeente De Kandelaar in Voorthuizen. Ze willen een gemeente zijn waar iedereen zich thuis voelt, of je nu de passie voor God deelt, op zoek bent naar je geloof, even wilt bijkomen of gewoon nieuwsgierig bent naar wie zij zijn. Kinderen worden ook verwelkomd en gezien als de kerk van vandaag. Er zijn verschillende kerkdiensten gepland met sprekers zoals Dick van Steenis, Hindrik van Dijken, Christian Tan en Richard Wilbrink. Daarnaast zijn er verschillende evenementen en activiteiten gepland, zoals een mannenweekend, Battle of the Brothers, een openluchtdienst en een workshop mediawijsheid. De missie van de kerk is om God lief te hebben, Zijn Woord in praktijk te brengen en om te zien naar elkaar, zodat God Zijn doel kan bereiken met iedereen. Ze willen Zijn licht laten schijnen over zichzelf en anderen. Als je een preek hebt gemist, kun je deze terugkijken en als je vragen hebt of wilt doorpraten, kun je contact opnemen.

Wil je weten wat Evangeliegemeente De Kandelaar - Voorthuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangeliegemeente De Kandelaar - Voorthuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangeliegemeente De Kandelaar - Voorthuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangeliegemeente De Kandelaar - Voorthuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Evangeliegemeente De Kandelaar - Voorthuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangeliegemeente De Kandelaar – Voorthuizen

Bezoekers bekeken ook