Estetico

Estetico is een Ontharingsservice gelegen aan Groen van Prinstererlaan in Barneveld.

Meer informatie over Estetico in Barneveld

Ontharen is al jaren een uitdaging en er zijn verschillende methodes om van ongewenste beharing af te komen, maar het haar komt altijd weer terug. Bij Ontharings Kliniek Barneveld maken ze gebruik van zowel IPL als SHR, wat zeer effectieve en vrijwel pijnloze methodes zijn. Deze methodes zijn geschikt voor alle huid- en haartypes en kunnen alleen gebruikt worden in professionele salons. Bij Ontharings Kliniek Barneveld kan je terecht voor een professionele en veilige ontharingsbehandeling. Ook kan je contact opnemen via WhatsApp voor vragen over permanent ontharen, behandelingen, apparatuur, salons en prijzen. Als je alles weet over permanent ontharen en overtuigd bent van de voordelen van de IPL&SHR-techniek, kan je je aansluiten bij Estetico als je een beauty-professional bent die staat voor kwaliteit en het koesteren van klanten.

Wil je weten wat Estetico verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Estetico of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Estetico? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Estetico het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Estetico reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Estetico

Bezoekers bekeken ook