Emmaüskerk Barneveld

Emmaüskerk Barneveld is een Kerk gelegen aan Groen van Prinstererlaan 2 in Barneveld.

Meer informatie over Emmaüskerk Barneveld in Barneveld

De Protestantse Gemeente Barneveld biedt ruimte voor inspiratie en verbinding. Ze organiseren verschillende kerkdiensten en activiteiten. Er zijn binnenkort diensten gepland met verschillende sprekers op verschillende data en tijden. Daarnaast worden er nieuwsberichten gedeeld, zoals informatie over het Oogstgroetweekend en de Klimaatmars. Ook staan er verschillende evenementen op de agenda, zoals lezingen, catechese en workshops. De gemeente is aangesloten bij de GroeneKerkenactie en zet zich in voor duurzaamheid en rechtvaardigheid. Er zijn ook verschillende pagina's en websites beschikbaar voor meer informatie.

Wil je weten wat Emmaüskerk Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmaüskerk Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmaüskerk Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmaüskerk Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Emmaüskerk Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Emmaüskerk Barneveld

Bezoekers bekeken ook