Electro World Barneveld

Electro World Barneveld is een Elektronicawinkel gelegen aan Emmastraat 2 in Barneveld.

Meer informatie over Electro World Barneveld in Barneveld

Als lokale ondernemer staat Electro World Barneveld voor persoonlijk advies en een goede reparatieservice. Ze vinden het belangrijk dat de klant voorop staat en streven naar de beste service. Ze bieden onder andere een reparatieservice aan, waarbij gecertificeerde monteurs kunnen helpen bij het oplossen van storingen. Daarnaast hebben ze een webshop waar je altijd terecht kunt, maar ze ontmoeten je ook graag in hun winkel voor advies op maat. Sinds 2013 kunnen ze ook iPhones en iPads repareren. Electro World Barneveld bestaat uit een enthousiast team van verkoopadviseurs en monteurs en is onderdeel van een organisatie met meer dan 11000 winkels in Europa. Ze hebben diverse merken en je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier, waarop ze binnen één werkdag antwoorden. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Electro World Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Electro World Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Electro World Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Electro World Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Electro World Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Electro World Barneveld

Bezoekers bekeken ook