Eigenstijl Wonen

Eigenstijl Wonen is een Woonwinkel gelegen aan Wattstraat 2 in Barneveld.

Meer informatie over Eigenstijl Wonen in Barneveld

Eigenstijl Wonen is een woonwinkel en interieurzaak in Midden-Nederland die zich niet beperkt tot één stijl, maar laat zien hoe stijlen samengaan. Ze bieden meubels en accessoires aan die van uw huis een thuis maken. Of u nu een nieuwe inrichting zoekt of alleen de finishing touch, bij Eigenstijl Wonen vindt u wat u zoekt. Ze hebben interieurstylisten die u kunnen helpen bij het vinden van de juiste items en u zult verrast worden door hun aanbod. In de interieurzaak vindt u topmerken zoals Leclercq & Bouwman, Maretti, PTMD, Light & Living, Vermeer Meubelen en Eleonora. Hoewel het aanbod online te bekijken en te bestellen is, is het het beste om de meubels te ervaren in de prachtige woonwinkel in Barneveld, waar meer dan 8.000 woonitems te vinden zijn en waar u advies op maat kunt krijgen van de stylisten.

Wil je weten wat Eigenstijl Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eigenstijl Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eigenstijl Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eigenstijl Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Eigenstijl Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Eigenstijl Wonen

Bezoekers bekeken ook