Eigenhuis Schilder

Eigenhuis Schilder is een Schilder gelegen aan Smidsplein 3 in Voorthuizen.

Meer informatie over Eigenhuis Schilder in Voorthuizen

Eigenhuis Schilder is een vereniging die al sinds 1754 professionele kwaliteitsschilders en eigenhuisbezitters bij elkaar brengt. Ze bieden een onderhoudsplan aan waarbij particuliere woningen en VvE's 10 jaar lang geschilderd en onderhouden worden voor een vast maandbedrag. Als schilder voer je deze klussen uit voor een vaste prijs per klus. Je hebt de mogelijkheid om samen met Koen en Jeroen te overleggen over jouw planning en zelf aan te geven of je de aangeboden werken kunt uitvoeren. Eigenhuis Schilder zorgt voor al het klantcontact, zodat jij je alleen hoeft te focussen op het leveren van de beste schilderservice. Er zijn verschillende voordelen aan het samenwerken met Eigenhuis Schilder, zoals ontzorging, continuïteit en altijd iemand ter ondersteuning en overleg. Bovendien zijn er geen maandelijkse kosten en ontvang je gratis schilderwerk. Als je geïnteresseerd bent in het ontvangen van schilderwerk, kun je vandaag nog contact opnemen met Eigenhuis Schilder.

Wil je weten wat Eigenhuis Schilder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eigenhuis Schilder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eigenhuis Schilder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eigenhuis Schilder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Eigenhuis Schilder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eigenhuis Schilder

Bezoekers bekeken ook