Eickenrode B.V.

Eickenrode B.V. is een Paardenfokker gelegen aan Garderbroekerweg 90 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Eickenrode B.V. in Kootwijkerbroek

Onze passie is het fokken van paarden die op elk gebied voorop kunnen lopen. We fokken met zorgvuldig geselecteerde merries die ons aanspreken vanwege hun afstamming, moederlijn en eigen kwaliteiten. Elk veulenseizoen worden er meerdere veulens geboren uit interessante bloedlijnen bij Eickenrode, sommige worden verkocht en andere worden gehouden als (toekomstig) sportpaard. In 2011 werd het eerste veulen van Eickenrode geboren, het startsein van een klein maar gedreven fokprogramma dat wordt gerund door Johan en Aline van der Waaij. Een leven zonder paarden was voor ons altijd ondenkbaar en inmiddels is het uitgegroeid tot een ware passie voor fokken. Via deze website hopen we de sfeer van Eickenrode over te brengen. Bent u geïnteresseerd in een van onze veulens of wilt u gewoon praten over fokken? We ontmoeten u graag!

Wil je weten wat Eickenrode B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eickenrode B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eickenrode B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eickenrode B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Eickenrode B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eickenrode B.V.

Bezoekers bekeken ook