Eethuisje De Posthoorn

Eethuisje De Posthoorn is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 109-2 in Voorthuizen.

Meer informatie over Eethuisje De Posthoorn in Voorthuizen

Bij Eethuisje De Posthoorn kun je genieten van een uitgebreide en stijlvolle menukaart. Het terras is mooi aangekleed met bloemen en binnen is het gezellig. Via Facebook worden gasten regelmatig uitgenodigd om nieuwe producten te proberen. De medewerkers zijn vriendelijk en gastvrij. Je kunt bij De Posthoorn genieten van heerlijke broodjes, salades, hamburgers en meer. De broodjes variëren van gezond tot tonijnsalade, brie, Noorse zalm, carpaccio, warm vlees, shoarma en de specialiteit: broodje Tok Tok met hete kipreepjes. Het eethuisje is geopend en de openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur. Op zondag is De Posthoorn gesloten. Reserveren kan telefonisch of via Whatsapp.

Wil je weten wat Eethuisje De Posthoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eethuisje De Posthoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eethuisje De Posthoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eethuisje De Posthoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Eethuisje De Posthoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eethuisje De Posthoorn

Bezoekers bekeken ook