Eetcafé en Bowling Western Plaza

Eetcafé en Bowling Western Plaza is een Restaurant gelegen aan Brugveenseweg 25 in Voorthuizen.

Meer informatie over Eetcafé en Bowling Western Plaza in Voorthuizen

In het restaurant Western Plaza op Recreatiepark De Boshoek kun je heerlijk eten tijdens je vakantie. Of je nu zin hebt in een snelle hap of een uitgebreid groepsdiner, er zijn genoeg mogelijkheden. Daarnaast kun je ook deelnemen aan verschillende activiteiten zoals bowlen, buggyrijden, kookworkshops en zelfs kinderfeestjes. Het restaurant is omringd door speeltuinen en faciliteiten, dus terwijl jij geniet van je maaltijd kunnen de kinderen lekker spelen. Welkom bij Western Plaza!

Wil je weten wat Eetcafé en Bowling Western Plaza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé en Bowling Western Plaza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé en Bowling Western Plaza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé en Bowling Western Plaza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Eetcafé en Bowling Western Plaza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé en Bowling Western Plaza

Bezoekers bekeken ook