Eetcafé de Bourgondiër

Eetcafé de Bourgondiër is een Eetcafé gelegen aan Speulderweg 41 in Garderen.

Meer informatie over Eetcafé de Bourgondiër in Garderen

Eetcafe De Bourgondiër is een gezellig en historisch eetcafé waar gastvrijheid, lekker eten en feestjes centraal staan. Het vernieuwde terras biedt een prachtig uitzicht op het Speulderbos en onze bar is al sinds 1973 een prominente plek in het café. Benieuwd naar de geschiedenis? Kom dan gezellig aan de bar zitten en ontmoet onze stamgasten. Daarnaast hebben we ook leuke evenementen op onze agenda staan. Voor meer informatie en contactgegevens, kun je terecht op onze website.

Wil je weten wat Eetcafé de Bourgondiër verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé de Bourgondiër of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé de Bourgondiër? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé de Bourgondiër het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Eetcafé de Bourgondiër reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé de Bourgondiër

Bezoekers bekeken ook