Ebricom

Ebricom is een Computerwinkel gelegen aan Hooilanden 1 in Barneveld.

Meer informatie over Ebricom in Barneveld

Wij zijn Ebricom, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen en repareren van computers, laptops, printers en andere apparatuur. We bieden ook de mogelijkheid om op maat gemaakte computers te bouwen. Daarnaast helpen we onze klanten met het schoonmaken en beveiligen van hun computer en bieden we indien nodig service aan huis. Onze openingstijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 19:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 12:15 uur en van 13:15 tot 17:00 uur. Op zondag en woensdag zijn wij gesloten. U kunt ons vinden op Hooilanden 1, 3773CA Barneveld en ons telefoonnummer is 0342-422624.

Wil je weten wat Ebricom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ebricom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ebricom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ebricom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Ebricom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ebricom

Bezoekers bekeken ook