Dutch Interior

Dutch Interior is een Meubelaccessoires gelegen aan Albert Plesmanstraat 10 in Barneveld.

Meer informatie over Dutch Interior in Barneveld

Bij Dutch Interior vind je vier merken onder één dak. Het is de perfecte plek voor je interieurwinkel. Ze zijn niet alleen een gevestigd bedrijf in de interieurbranche, maar ook een echte partner voor hun klanten. In het Experience Center kunnen zowel winkeliers als consumenten de complete collecties ontdekken. Dutch Interior verrast je telkens weer met inspirerende, zelf ontworpen items. Met vier hallen, zes laadperrons en 27.000m2 aan vloeroppervlakte hebben ze genoeg ruimte voor hun voorraad. Je bestelling wordt met zorg geleverd dankzij hun eigen transport en een voorkeurspartner. Via het klantenportaal kun je alles regelen voor de vier merken. Ze bieden meubels zoals kasten, tafels, stoelen en accessoires. Ook hebben ze modulaire banken en wanddecoratie. Benieuwd naar alle merken en stijlen? Bezoek de website van Dutch Interior.

Wil je weten wat Dutch Interior verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dutch Interior of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dutch Interior? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dutch Interior het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Dutch Interior reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dutch Interior

Bezoekers bekeken ook