Dubbel M B.V.

Dubbel M B.V. is een Interieurinrichter gelegen aan Energieweg 4a in Barneveld.

Meer informatie over Dubbel M B.V. in Barneveld

Dubbel M is een bedrijf dat maatwerk interieurs maakt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ze gebruiken uniek vakmanschap, de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen om interieurs te ontwerpen, meubels te maken en projecten in te richten. Daarnaast hebben ze ook een Interior Experience Store genaamd BlinX in Blaricum, waar klanten persoonlijk advies kunnen krijgen, ontwerpen kunnen laten maken en unieke objecten kunnen vinden. Ze hebben al verschillende projecten en interieurs gerealiseerd, zoals een jaren '20 woning, Villa Blaricum en een kantoorpand in Huizen. Als u op zoek bent naar mooi maatwerk, bent u bij Dubbel M aan het juiste adres.

Wil je weten wat Dubbel M B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dubbel M B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dubbel M B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dubbel M B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Dubbel M B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dubbel M B.V.

Bezoekers bekeken ook