Dorpshuis "De Belleman"

Dorpshuis "De Belleman" is een Trouwlocatie gelegen aan Eendrachtstraat 97 in Zwartebroek.

Meer informatie over Dorpshuis "De Belleman" in Zwartebroek

Dorpshuis De Belleman is een unieke locatie voor feestjes, vergaderingen en bruiloften. Met vijf verschillende zalen kunnen ze evenementen organiseren voor verschillende groottes, van 20 gasten tot 300 gasten. De accommodatie is modern en voldoet aan alle hedendaagse wensen op het gebied van catering en gastheerschap. Daarnaast biedt De Belleman onderdak aan diverse verenigingen, instellingen en instanties. Het dorpshuis is makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid. Er is ook een aparte speelzaal voor kinderen. De vijf zalen van De Belleman kunnen naar eigen wens worden ingericht en er is een speciale ruimte voor kinderen om te spelen. Daarnaast biedt De Belleman verschillende arrangementen en buffetten aan, van standaard tot zeer uitgebreid. Er is altijd de mogelijkheid om van deze arrangementen af te wijken om uw evenement uniek te maken.

Wil je weten wat Dorpshuis "De Belleman" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpshuis "De Belleman" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpshuis "De Belleman"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpshuis "De Belleman" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Dorpshuis "De Belleman" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpshuis “De Belleman”

Bezoekers bekeken ook