DoorBrekers Midden Nederland

DoorBrekers Midden Nederland is een Kerk gelegen aan Thorbeckelaan 123D in Barneveld.

Meer informatie over DoorBrekers Midden Nederland in Barneveld

DoorBrekers is een moderne kerk met een passie voor Jezus en voor mensen. Ze willen dat iedereen zichzelf kan zijn en makkelijk kan connecten met anderen. In hun diensten leren ze wie God is en wat voor goed nieuws Hij heeft voor mensen. Ze willen dat mensen zich snel thuis voelen bij DoorBrekers. Ze hebben ook een serie genaamd 'Christus In Ons' waarin je kunt leren wat het betekent dat Christus in jou leeft. Daarnaast geven ze tips voor ouders over hoe ze hun kinderen kunnen helpen met bidden en een relatie met Jezus kunnen ontwikkelen. DoorBrekers biedt ook de mogelijkheid om mee te bouwen aan hun gemeenschap. Er worden ook verschillende events georganiseerd op verschillende locaties, zowel fysiek als online. Je kunt op de hoogte blijven van DoorBrekers door hun sociale media te volgen en je kunt ook hun website bezoeken voor meer informatie over cookies en privacy.

Wil je weten wat DoorBrekers Midden Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DoorBrekers Midden Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DoorBrekers Midden Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DoorBrekers Midden Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar DoorBrekers Midden Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DoorBrekers Midden Nederland

Bezoekers bekeken ook