Dokter Interieurbouw B.V.

Dokter Interieurbouw B.V. is een Meubelmakerij gelegen aan Bellstraat 10 in Barneveld.

Meer informatie over Dokter Interieurbouw B.V. in Barneveld

Dokter Interieurbouw is een bedrijf dat op maat gemaakte interieurs creëert op basis van ideeën van klanten of in samenwerking met architecten en ontwerpers. Het vakmanschap van hun meubelmakers en interieurmonteurs combineert passie, ambacht en automatisering. Het resultaat is een prachtig interieur dat de identiteit van de klant uitstraalt en waarin zij zich thuis voelen. Het bedrijf verzorgt de gehele uitvoering van interieurprojecten, van het volledig inrichten van woningen tot het realiseren van nieuwe concepten voor winkelketens en verschillende projecten voor bedrijven. Klanten zijn tevreden over Dokter Interieurbouw vanwege hun creatieve ideeën, adviezen, goede projectbegeleiding en prettige samenwerking.

Wil je weten wat Dokter Interieurbouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dokter Interieurbouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dokter Interieurbouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dokter Interieurbouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Dokter Interieurbouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dokter Interieurbouw B.V.

Bezoekers bekeken ook