Dojo Huigenbos

Dojo Huigenbos is een Sportschool gelegen aan Oude Zeumerseweg 3 in Voorthuizen.

Meer informatie over Dojo Huigenbos in Voorthuizen

Dojo Huigenbos is een sportschool waar je terecht kunt voor vecht- en zelfverdedigingssporten, fitness, bootcamp, yoga en meer. Ze bieden trainingen aan voor zowel recreatieve als wedstrijdniveaus en voor alle leeftijdsgroepen. Op het rooster zijn verschillende lessen te vinden op diverse tijdstippen. Daarnaast kun je een gratis proefles volgen om te ontdekken welke sport het beste bij je past. Bij interesse in judo of BJJ kun je zelfs een pak lenen voor de proefles. Kom langs bij Dojo Huigenbos en bereik jouw doelen op het gebied van sport en fitheid!

Wil je weten wat Dojo Huigenbos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dojo Huigenbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dojo Huigenbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dojo Huigenbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Dojo Huigenbos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dojo Huigenbos

Bezoekers bekeken ook