Dhr. J.A. Peters

Dhr. J.A. Peters is een Huisarts gelegen aan Oud Milligenseweg 34 in Garderen.

Meer informatie over Dhr. J.A. Peters in Garderen

De apotheek van Medisch Centrum Garderen is overgenomen door de Apotheek in Elspeet. Dit geldt ook voor de Elspeetse apotheek. Desondanks kunt u uw medicatie blijven ophalen bij uw vertrouwde apotheek in Medisch Centrum Garderen. Uw herhaalmedicatie ligt 48 uur na aanvraag voor u klaar. Als uw e-mailadres bekend is bij de apotheek, ontvangt u een e-mail wanneer uw medicatie klaarligt. De apotheek in Garderen is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 11:00 uur en van 15:00 tot 17:00 uur. In Elspeet kunt u terecht van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur. Voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u terecht bij de Dienstapotheek in Harderwijk. Als u niet in staat bent om uw medicatie op te halen, kunt u gebruikmaken van de bezorgservice. Er wordt ook een medicijnautomaat geplaatst bij de entree van het Medisch Centrum, waar u 24/7 uw medicatie kunt ophalen. Vanwege de overname is het nodig om opnieuw toestemming te geven. Bij vragen kunt u bellen naar de huisartsenpraktijk of de Elspeetse Apotheek.

Wil je weten wat Dhr. J.A. Peters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dhr. J.A. Peters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dhr. J.A. Peters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dhr. J.A. Peters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Dhr. J.A. Peters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dhr. J.A. Peters

Bezoekers bekeken ook