Deelauto's beschikbaar op station Barneveld

Af en toe een auto nodig? Op meer dan 150 stations vind je inmiddels deelauto's van Greenwheels. Sinds januari zijn ze ook beschikbaar op station Barneveld. Met de komst van de deelauto's wil NS de deur-tot-deur reis extra vergemakkelijken. "Door verschillende vormen van vervoer aan elkaar te koppelen, willen we bijdragen aan reisgemak. Daarmee hopen we dat reizigers meer gebruik zullen maken van de trein of andere vormen van openbaar vervoer en deelvervoer, ook als deze wat verder van een station af wonen. Dat scheelt CO2 uitstoot en draagt bij aan goede bereikbaarheid," aldus Guido Hagen, mobiliteitsontwikkelaar bij NS.

Makkelijk

Een deelauto huren via Greenwheels werkt als volgt. Na aanmelding bij Greenwheels kun je een auto reserveren en openen met de app van Greenwheels. Elke auto heeft een vaste parkeerplaats. Voor deze parkeerplaats betaal je geen parkeerkosten.

De kosten van een Greenwheels-auto zijn afhankelijk van hoe lang en hoe ver ermee wordt gereden en van het gekozen tarief. Een abonnement kost € 0 tot € 25 per maand. Daarnaast betalen gebruikers een bedrag per kilometer en per uur. De kosten voor tanken of laden zitten bij de prijs inbegrepen.

Kortingsactie

Reizigers die een Greenwheels huren vanaf een van de stations ontvangen 10% korting op een rit in de week van 14 februari t/m 21 februari.

Op meer dan 150 stations

Greenwheels deelauto's vind je op meer dan 150 stations. De stations waar sinds januari ook deelauto's te vinden zijn, zijn Barneveld, Bilthoven, Nijkerk, Wijchen, Emmen, Harderwijk, Naarden-Bussum, Ommen, Wolvega, Blerick, Gilze Rijen, Vlissingen, Valkenburg, Zaltbommel, Enkhuizen en Wormerveer.

Meer informatie over het huren van een Greenwheels deelauto vind je hier: www.greenwheels.nl.

Lees het volledige artikel bij Sonja Paauw.

Laat dit artikel viral gaan in Barneveld, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBarneveldgids.nl
Redactie deBarneveldgids.nl

Nieuws door Sonja Paauw. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Deelauto’s beschikbaar op station Barneveld

Gerelateerde berichten