De Wit Barneveld

De Wit Barneveld is een Schilder gelegen aan Vellerselaan 41 in Barneveld.

Meer informatie over De Wit Barneveld in Barneveld

De Wit Schilderwerken is al negen jaar actief in Barneveld en omstreken en heeft zowel zakelijke klanten als particulieren in hun klantenbestand. Ze streven naar hoogwaardig schilderwerk en willen net dat beetje extra service bieden aan hun klanten. Persoonlijk contact is erg belangrijk voor hen, omdat vertrouwen een belangrijk aspect is in hun werk. Naast schilderwerk bieden ze ook advies over andere gebreken aan een woning, zoals een lekkende goot of gescheurd lood. Ze kunnen zelf actie ondernemen of de klant helpen bij het oplossen van deze problemen. Naast binnen- en buitenschilderwerk bieden ze ook spuitwerk aan en kunnen ze houtrot bestrijden door het aangetaste hout te frezen en te impregneren. Het doel is om hoogwaardig schilderwerk te leveren en een goede service te bieden aan de klanten.

Wil je weten wat De Wit Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wit Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wit Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wit Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar De Wit Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wit Barneveld

Bezoekers bekeken ook