De Wijnlodge

De Wijnlodge is een Binnenovernachting gelegen aan Garderbroekerweg 83 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over De Wijnlodge in Kootwijkerbroek

Stel je eens voor... Je slaapt in een heerlijk bed in een voormalig wijnvat van 7000 liter. Na het opstaan haal je verse eieren bij de scharrelkipjes in de tuin of geniet je van het ontbijt dat voor je klaar is gezet. De kinderen kunnen spelen en de dieren knuffelen in de speeltuin en dierenweide rondom het vakantiehuis. In de omgeving kun je de prachtige natuur en gezellige dorpjes bezoeken. Bij zonsondergang geniet je van een wijntje met uitzicht op de wijngaard op je besloten terras. Als dit jouw ideale vakantie of weekendje weg lijkt, ben je van harte welkom in de wijnlodge van wijnboerderij Welgelegen in Kootwijkerbroek. Deze luxe vakantiewoning biedt privacy en is gelegen op het achtererf van de boerderij. Het hoogtepunt van de wijnlodge is het unieke wijnvat waarin het ouderlijk bed is gerealiseerd. Dit wijnvat heeft tot voor kort in de wijnproductie gediend en krijgt nu een tweede leven als comfortabele slaapruimte. Kom het zelf ervaren en boek nu via de website met extra korting en een welkomstpakket!

Wil je weten wat De Wijnlodge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wijnlodge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wijnlodge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wijnlodge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar De Wijnlodge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wijnlodge

Bezoekers bekeken ook