De Vrije Zit

De Vrije Zit is een Sportschool gelegen aan Kerkendelweg 65 in Kootwijk.

Meer informatie over De Vrije Zit in Kootwijk

De Vrije Zit biedt verschillende activiteiten aan, waaronder paardenlessen, ponykampen en themadagen-cursussen. Bij de paardenlessen gaat het niet alleen om het rijden, maar ook om het werken aan de relatie tussen mens en paard. De ponykampen zijn kleinschalig en zorgen voor veel persoonlijke aandacht. De themadagen-cursussen zijn geschikt voor deelnemers van 14 tot 90 jaar en behandelen onderwerpen zoals dansen met paarden, kuddegedrag, relaxen met paarden en coaching met paarden. De trainer en coach van De Vrije Zit is Miranda Stevels. Voor meer informatie of contact kan er gemaild worden naar mirandastevels@hotmail.com of gebeld worden naar 06 - 10389292.

Wil je weten wat De Vrije Zit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vrije Zit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vrije Zit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vrije Zit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar De Vrije Zit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vrije Zit

Bezoekers bekeken ook