De Veluwse Boys

De Veluwse Boys is een Sportclub gelegen aan Hogesteeg 28 in Garderen.

Meer informatie over De Veluwse Boys in Garderen

De talenten van het Onder 11-team hebben nieuwe presentatiepakken ontvangen, gesponsord door Monique en haar bedrijf Hair by Monique. Het team is in goede vorm en heeft dit seizoen nog geen wedstrijd verloren. Er is ook een veiling gehouden voor wedstrijdballen voor het seizoen 2023/2024, waarbij Airco Midden Nederland het hoogste bedrag bood voor de derby tegen Prins Bernhard. Het eerste elftal heeft nieuwe tenues, tassen en inloopkleding gekregen, gesponsord door Barneveldse Kraanverhuur, Bouwbedrijf Kok, Wentzo, Mesrits en Kuizenga. De club bedankt alle sponsoren en roept op om de club te steunen via de Rabobank Clubsupport. Daarnaast biedt Gezondheidspraktijk Mesrits professionele zorg voor blessures, met fysiotherapeut Bo Does.

Wil je weten wat De Veluwse Boys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Veluwse Boys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Veluwse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Veluwse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar De Veluwse Boys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Veluwse Boys

Bezoekers bekeken ook