De Koning Terschuur

De Koning Terschuur is een Restaurant gelegen aan Hoevelakenseweg 103 in Terschuur.

Meer informatie over De Koning Terschuur in Terschuur

Sinds 21 februari 2022 is eetcafé "De Koning" geopend voor lunch en diner. Het is belangrijk om van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Daarnaast is het ook mogelijk om eten af te halen, maar het is verstandig om ruim van tevoren te bellen vanwege de verwachte drukte. Let op, vanwege het herfst/winterseizoen zijn er aangepaste openingstijden. Op donderdag is het eetcafé geopend van 11.00 tot 19.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur. Dit nieuws is afkomstig van Donkersgoed Multimedia.

Wil je weten wat De Koning Terschuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Koning Terschuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Koning Terschuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Koning Terschuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar De Koning Terschuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Koning Terschuur

Bezoekers bekeken ook