De Kapper

De Kapper is een Kapper gelegen aan Van Dompselaerstraat 23 in Barneveld.

Meer informatie over De Kapper in Barneveld

De eigenaresse van De Kapper, Evelien, heeft besloten om na 23 jaar haar salon te verhuizen. Met veel plezier en enthousiasme heeft ze al meer dan 10 jaar haar eigen salon gehad en heeft ze altijd met een fantastisch team gewerkt. Ze heeft beginnende kappers opgeleid, getraind en gemotiveerd en volgt zelf ook nog altijd opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de haarmode. Haar nieuwe adres is Raperbeek 74, 3772 RW Barneveld en ze is te bereiken op het telefoonnummer 06-18315970. De kapsalon werkt op afspraak.

Wil je weten wat De Kapper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kapper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kapper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kapper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar De Kapper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kapper

Bezoekers bekeken ook