De Haargarage

De Haargarage is een Kapper gelegen aan Hoofdstraat 90E in Voorthuizen.

Meer informatie over De Haargarage in Voorthuizen

De Haargarage is een salon gevestigd in Voorthuizen die sinds 2019 persoonlijke service en kwalitatieve stylisten biedt. Naast knipafspraken kan je ook langs de nagelstyliste, zonnestudio en beautysalon in hetzelfde pand gaan. Ze bieden ook bruidskapsels en bruidsvisagie aan, waarbij gecertificeerde make-up artist en hairstylist je graag helpen. Nieuw bij De Haargarage zijn de weave extensions, waarmee ze je kunnen voorzien van meer volume en/of verlenging van je kapsel. Het team bestaat uit eigenaresse Laura Florijn, een allround make-up artist, en junior stylist Linsey van den Broek, een hairextensions specialist. De salon heeft verschillende openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag. Daarnaast zijn ze ambassadeur en preferred supplier van Mediceuticals en Keune Haircosmetics, waarbij ze je kunnen helpen bij haar- en hoofdhuidproblemen. Ook zijn er twee nieuwe bedrijven toegevoegd aan het pand: Beautysalon GLOW en Nagelstudio Perfect Polish. De Haargarage is actief op social media en heeft een contactadres in Voorthuizen.

Wil je weten wat De Haargarage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Haargarage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Haargarage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Haargarage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar De Haargarage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Haargarage

Bezoekers bekeken ook