De Gasterij

De Gasterij is een Restaurant gelegen aan Kieftveen 18 in Voorthuizen.

Meer informatie over De Gasterij in Voorthuizen

Kom bij ons langs voor een onvergetelijke ervaring met onze Hapas, ons populaire all-you-can-eat concept. Of je nu met een groot of klein gezelschap bent, jong of oud, onze Hapas gerechten bieden voor ieder wat wils. Geniet van een ruime selectie heerlijke gerechten, bereid met de beste ingrediënten. Daarnaast verkopen wij ook heerlijke pizza's voor afhaal. Voor een leuke en ontspannende tijd met vrienden en familie kun je bij ons bowlen op onze prachtige banen. We hebben ook banen beschikbaar voor mensen met een handicap of beperking. Daarnaast hebben we ook twee mooie zalen beschikbaar voor feesten en partijen. Voor kinderfeestjes bieden wij verschillende mogelijkheden, zoals bowlen in combinatie met eten. Neem contact met ons op voor reserveringen of verdere vragen!

Wil je weten wat De Gasterij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Gasterij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Gasterij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gasterij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar De Gasterij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Gasterij

Bezoekers bekeken ook