De Garage Barneveld

De Garage Barneveld is een Kledingwinkel gelegen aan J.v, Jan van Schaffelaarstraat 8 in Barneveld.

Meer informatie over De Garage Barneveld in Barneveld

De Garage is een winkel die duurzame merken en persoonlijke service biedt. Het team in de winkels staat altijd klaar om advies en inspiratie te geven en helpt graag bij het vinden van looks die bij jou passen. Via Facebook en Instagram kun je op de hoogte blijven van de nieuwe collectie. De winkels bevinden zich in Barneveld, Ede, Harderwijk, Nijkerk en Zeist. De openingstijden van de winkels verschillen, maar via Instagram en Facebook kun je 24/7 bij De Garage terecht. Er zijn ook veelgestelde vragen die beantwoord worden, zoals waarom De Garage gestopt is met de webshop en wat de retourprocedure is. Duurzaamheid is belangrijk voor De Garage en je kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat De Garage Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Garage Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Garage Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Garage Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar De Garage Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Garage Barneveld

Bezoekers bekeken ook