De Espeterhoeve

De Espeterhoeve is een Woonwinkel gelegen aan Met navigatie via Vogelwikke, Espeterweg 5 in Barneveld.

Meer informatie over De Espeterhoeve in Barneveld

In de Espeterhoeve kun je genieten van een sfeervolle woonboerderij waar je inspiratie kunt opdoen voor je huis. Je kunt er ook stijlvolle interieuritems kopen, jezelf of een ander verwennen met een prachtig boeket en genieten van huisgemaakt gebak. De woonboerderij biedt unieke woonaccessoires, meubels van hoogwaardige materialen en verrassende verlichting. Onze interieurstylisten adviseren je graag, zodat je van jouw huis een thuis kunt maken. Daarnaast vind je in de Plantage bijzondere boeketten en bloemstukken, mooie potterie en stijlvolle kamer- en tuinplanten. Onze eigentijdse stijl is kenmerkend en herkenbaar. In de Schenkerij kun je genieten van huisgemaakt gebak en taarten, met oog voor detail en smaak. De Espeterhoeve biedt 550 m2 aan wooninspiratie, verrassende woonideeën en is centraal gelegen op de Veluwe. Gratis parkeren is mogelijk voor de deur.

Wil je weten wat De Espeterhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Espeterhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Espeterhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Espeterhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar De Espeterhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Espeterhoeve

Bezoekers bekeken ook