de Daltons

de Daltons is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Hoofdstraat 151 in Voorthuizen.

Meer informatie over de Daltons in Voorthuizen

De Daltons Voorthuizen is een eetgelegenheid die 7 dagen per week geopend is. Ze bieden verschillende mogelijkheden, zoals Take Away voor mensen die thuis of op het werk willen genieten van burgers en streetfood, The Saloon waar je de burgers en streetfood direct kunt opeten, en Gelato Di Daltons waar je kunt genieten van zelfgemaakt ijs en gebak. De openingstijden variëren per dag, maar de locatie is te vinden aan de Hoofdstraat 151 in Voorthuizen, Nederland. De Daltons streven ernaar om de beste gerechten te maken en hebben hiervoor verschillende nationale en internationale titels ontvangen. Ze bieden ook een biobased recyclebare verpakkingslijn en zijn betrokken bij waterprojecten om de wereld een beetje mooier te maken. Het terras is volledig rookvrij en je kunt meer informatie vinden op hun website.

Wil je weten wat de Daltons verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Daltons of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Daltons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Daltons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar de Daltons reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Daltons

Bezoekers bekeken ook