De Bijenkorf Pannenkoeken en Pizza's

De Bijenkorf Pannenkoeken en Pizza's is een Crêperie gelegen aan Brugveenseweg 11 in Voorthuizen.

Meer informatie over De Bijenkorf Pannenkoeken en Pizza's in Voorthuizen

Restaurant De Bijenkorf op Vakantiepark Ackersate is de ideale plek om te genieten van een gezellig hapje eten in vakantiesfeer. Ze bieden heerlijke pannenkoeken die vers gebakken worden en rijkelijk gevuld zijn met ingrediënten naar keuze. Voor de kinderen zijn er speciale kids-pannenkoeken en een placemat om in te kleuren. Het restaurant heeft een gezellige informele sfeer en verwelkomt jong en oud om te genieten van deze Nederlandse lekkernij. Daarnaast kun je ook genieten van overheerlijke pizza's, gemaakt met verse ingrediënten. Het restaurant bevindt zich op Brugveenseweg 11 in Voorthuizen en je kunt reserveren om zeker te zijn van een plekje.

Wil je weten wat De Bijenkorf Pannenkoeken en Pizza's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bijenkorf Pannenkoeken en Pizza's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bijenkorf Pannenkoeken en Pizza's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bijenkorf Pannenkoeken en Pizza's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar De Bijenkorf Pannenkoeken en Pizza's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bijenkorf Pannenkoeken en Pizza’s

Bezoekers bekeken ook