Dartshop Midden Nederland

Dartshop Midden Nederland is een Dartswinkel gelegen aan De Standerd 27 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Dartshop Midden Nederland in Kootwijkerbroek

Dartshop Midden Nederland is een dartspeciaalzaak die in 2015 is ontstaan uit hobby. Na een verhuizing in 2018 naar een nieuw pand in Kootwijkerbroek zijn ze serieus aan de slag gegaan met darts. Ze hebben een ruim assortiment dartborden, surrounds, matten en accessoires zoals dartpijlen, shafts, flights en tasjes. Ze leveren ook aan dartclubs en cafés in Gelderland en hebben een aantal fanatieke darters als ambassadeurs. Daarnaast zijn ze hoofdsponsor van de dartnieuws website dartsactueel.nl en ondersteunen ze het team met hosting, onderhoud van de website en producten voor winacties. Het webdesign van de website is verzorgd door Sterk in Web.

Wil je weten wat Dartshop Midden Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dartshop Midden Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dartshop Midden Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dartshop Midden Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Dartshop Midden Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dartshop Midden Nederland

Bezoekers bekeken ook