Dansschool Annemieke

Dansschool Annemieke is een Dansschool gelegen aan Sterappel 78 in Barneveld.

Meer informatie over Dansschool Annemieke in Barneveld

Dansschool Annemieke is de leukste dansschool in de regio en biedt gratis proeflessen aan. Deze proefdanslessen vinden plaats op verschillende data en tijden, variërend van brons beginners tot salsa/bachata beginners en stijldans voor 50+. Voor meer informatie kun je een vrijblijvende informatiebrief aanvragen of contact opnemen via telefoon of e-mail. Daarnaast organiseert de dansschool ook gezellige vrijdansavonden, zoals het Kerstbal in 2023 en het Nieuwjaarsbal in 2024. De dansstijlen en locaties van de dansschool worden vermeld, samen met het postadres en contactgegevens. Dansschool Annemieke is de place to be voor iedereen die wil leren dansen!

Wil je weten wat Dansschool Annemieke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dansschool Annemieke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dansschool Annemieke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Annemieke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Dansschool Annemieke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dansschool Annemieke

Bezoekers bekeken ook