D-Style by Dian

D-Style by Dian is een Kapper gelegen aan Jan van Schaffelaarstraat 54 in Barneveld.

Meer informatie over D-Style by Dian in Barneveld

Dian, een 25-jarige kapster, heeft na jaren ervaring in verschillende salons haar eigen kapsalon geopend in Barneveld. Ze werkt met de producten van Matrix en biedt allerlei behandelingen aan, van knippen en kleuren tot feestkapsels en haarbehandelingen. Iedereen is welkom, van jong tot oud, en Dian geeft graag advies over wat het beste is voor je haar. De salon is gevestigd aan de Jan van Schaffelaarstraat 54 in Barneveld. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Let op, in de oneven weken is de salon op zaterdag gesloten en tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Voor vragen of het maken van een telefonische afspraak kun je contact opnemen via de gegevens op de website. Daarnaast is de salon ook te volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat D-Style by Dian verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D-Style by Dian of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D-Style by Dian? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D-Style by Dian het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar D-Style by Dian reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D-Style by Dian

Bezoekers bekeken ook