Curves Barneveld

Curves Barneveld is een Sportschool gelegen aan Burgemeester Kuntzelaan 30 in Barneveld.

Meer informatie over Curves Barneveld in Barneveld

Bij Curves Barneveld kun je op een goede manier aan je gezondheid werken. Je kunt 30 dagen lang Curves uitproberen voor slechts 30 euro. Hier kun je een complete cardio- en krachttraining doen in slechts 30 minuten. Curves Barneveld is dé sportschool voor vrouwen die gezond en fit willen leven. Ze bieden korte, effectieve trainingen en coaches die je helpen je doelen te behalen. Ook heerst er een gezellige en open sfeer. Om te bepalen welk lidmaatschap het beste bij jou past, kun je de gratis Fittest doen. Hiermee kun je in slechts 1 minuut bepalen of Curves Barneveld bij jou past. Vul de antwoorden in en ontvang gratis en vrijblijvend advies op maat. Voor meer informatie kun je bellen naar 0342-408868 of mailen naar barneveld@curves.nl.

Wil je weten wat Curves Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Curves Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Curves Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curves Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Curves Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Curves Barneveld

Bezoekers bekeken ook