Coupe Charèl

Coupe Charèl is een Kapper gelegen aan Hoofdstraat 163 in Voorthuizen.

Meer informatie over Coupe Charèl in Voorthuizen

Bij Coupe Charèl kunt u een afspraak maken voor verschillende behandelingen. Als u een voorkeur heeft voor een specifieke medewerker, kunt u dit aangeven bij het plannen van de datum en tijd. Het is belangrijk dat u alle gewenste afspraken inboekt, zodat er voldoende tijd beschikbaar is. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via het genoemde telefoonnummer. Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren online worden gewijzigd. Bij het niet opdagen of het annuleren van de afspraak binnen 48 uur wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht. De openingstijden en contactgegevens van Coupe Charèl zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Coupe Charèl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coupe Charèl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coupe Charèl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coupe Charèl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Coupe Charèl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coupe Charèl

Bezoekers bekeken ook