Coscha pedicure &massagesalon

Coscha pedicure &massagesalon is een Spa- en gezondheidsclub gelegen aan Gelreweg 30 in Barneveld.

Meer informatie over Coscha pedicure &massagesalon in Barneveld

Salon Coscha is een huidsalon in Barneveld die gespecialiseerd is in medische pedicure, massage en schoonheidsbehandelingen. De salon is opgericht in 2011 en biedt al vele jaren vakkundige beauty-ervaring en persoonlijke adviezen aan klanten. Bij Salon Coscha wordt er veel aandacht besteed aan een goed gesprek voorafgaand aan de behandeling, waarin wordt gekeken naar de oorzaak van huidproblemen. Naast de reguliere behandelingen is de salon ook gespecialiseerd in voetproblemen, zoals pijnlijke voeten, eelt, ingegroeide nagels, schimmelnagels en diabetes-gerelateerde voetklachten. Er kunnen eenvoudig online afspraken worden gemaakt en de salon biedt ontspannen oplossingen voor diverse klachten, zoals pijnlijke voeten, eelt, kloven en schouderklachten.

Wil je weten wat Coscha pedicure &massagesalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coscha pedicure &massagesalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coscha pedicure &massagesalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coscha pedicure &massagesalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Coscha pedicure &massagesalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coscha pedicure &massagesalon

Bezoekers bekeken ook