Cornerstone

Cornerstone is een Zwembadenwinkel gelegen aan Frans Halsstraat 26 in Voorthuizen.

Meer informatie over Cornerstone in Voorthuizen

Cornerstone is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van zwembaden, sauna's en spa's. Ze bieden luxe en privévoorzieningen voor in uw eigen tuin. Met een eigen zwembad, sauna of spa kunt u genieten van rust en gezondheid zonder uw huis te hoeven verlaten. Cornerstone heeft exclusieve Teuco Spa's uit Italië in hun assortiment. Ze bieden ook infraroodcabines aan voor verlichting van verschillende aandoeningen of gewoon voor ontspanning. Daarnaast heeft Cornerstone ruim 25 jaar ervaring in het bouwen van zwembaden, zowel in Nederland als in het buitenland. Ze bieden ook advies en begeleiding bij het zelf aanleggen van een zwembad. Tot slot verkopen ze chloorproducten voor zwembaden tegen scherpe prijzen.

Wil je weten wat Cornerstone verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cornerstone of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cornerstone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cornerstone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Cornerstone reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cornerstone

Bezoekers bekeken ook