Comfort Camping De Solse Berg

Comfort Camping De Solse Berg is een Kampeerterrein gelegen aan Koesteeg 6 in Garderen.

Meer informatie over Comfort Camping De Solse Berg in Garderen

Minicamping De Solse Berg is een sfeervolle minicamping in het hart van de Veluwe, omringd door prachtige fiets- en wandelroutes. Vanaf de camping kunt u direct de natuur in of de knooppuntenroute volgen. Bij aankomst kunt u genieten van een gratis kopje koffie of thee. Momenteel is er een last minute korting van 10% op uw verblijf. De camping biedt rust, ruimte en beleving in het pittoreske dorpje Garderen. Op slechts een half uur rijden vindt u de havenstad Harderwijk en het Veluwemeer. Er zijn tal van uitstapjes te maken, zoals een bezoek aan de Zandsculpturen Garderen en het spotten van herten en varkens op de Veluwe. De camping heeft ook een groentetuin waar gasten verse producten kunnen kopen tegen zelfgekozen prijzen. Kom genieten van een ontspannen kampeerervaring in de prachtige Veluwe en proef de lokale gastvrijheid.

Wil je weten wat Comfort Camping De Solse Berg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Comfort Camping De Solse Berg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Comfort Camping De Solse Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Comfort Camping De Solse Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Comfort Camping De Solse Berg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Comfort Camping De Solse Berg

Bezoekers bekeken ook