Chr. KorfbalVereniging DWS

Chr. KorfbalVereniging DWS is een Sportcomplex gelegen aan Doctor A.A. Jessestraat 3 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Chr. KorfbalVereniging DWS in Kootwijkerbroek

Het zaalseizoen gaat binnenkort van start voor zowel de senioren als de jeugd van DWS. De eerste wedstrijd eindigde in een 12-7 nederlaag voor DWS tegen Fiducia, waardoor Fiducia kampioen werd. DWS degradeerde na een thuisnederlaag tegen HKC en staat nu laatste in de competitie. Er was echter ook goed nieuws, want DWS heeft een bedrag van € 2.934,36 ontvangen van Rabo ClubSupport dankzij de vele stemmen die ze hebben gekregen. Daarnaast heeft DWS ook de eerste overwinning van het seizoen behaald tegen Fiducia, waardoor ze nog steeds kans maken op promotie. Er zijn ook verkoopacties en sponsorovereenkomsten om geld in te zamelen voor de vereniging.

Wil je weten wat Chr. KorfbalVereniging DWS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chr. KorfbalVereniging DWS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chr. KorfbalVereniging DWS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chr. KorfbalVereniging DWS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Chr. KorfbalVereniging DWS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chr. KorfbalVereniging DWS

Bezoekers bekeken ook