Care for you Schoonheidssalon

Care for you Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Keerploeg 16 in Voorthuizen.

Meer informatie over Care for you Schoonheidssalon in Voorthuizen

Care for You is een schoonheidssalon waar persoonlijke aandacht, ontspanning en rust centraal staan. Ze hebben gekozen voor het betaalbare merk Extenso en zijn daar erg enthousiast over. De huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige en huidvriendelijke producten voor alle leeftijden en huidtypen. De eigenaar, Angelique Rietveld, helpt graag met advies over de huid en kan op basis van huidklachten de juiste behandeling aanbevelen. Ze bieden uitgebreide gezichts- en lichaamsbehandelingen, evenals korte behandelingen zoals epileren en harsen. In de sfeervolle salon aan huis staat ontspanning en goede huidverzorging centraal. Angelique Rietveld zorgt ervoor dat klanten volledig kunnen ontspannen en neemt daar alle tijd voor, zonder te haasten.

Wil je weten wat Care for you Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Care for you Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Care for you Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Care for you Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Care for you Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Care for you Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook