Caprilli Coaching & Training

Caprilli Coaching & Training is een Trainingscentrum gelegen aan Ruitenbeekweg 127 in Barneveld.

Meer informatie over Caprilli Coaching & Training in Barneveld

Op deze website kan je alles ontdekken over coaching met behulp van paarden. De Senior collega's bieden hulp bij reïntegratie, trauma, ziekteherstel en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kan je hier ook terecht voor teamontwikkeling, waarbij de paarden helpen bij het bevorderen van communicatie en samenwerking. Als je een gedegen opleiding tot paardencoach wilt volgen, ben je bij Caprilli aan het juiste adres. Zij zijn namelijk de nummer 1 opleider paardencoaching in Nederland en bieden diverse opleidingsmogelijkheden aan. Daarnaast kan je je inschrijven voor verschillende webinars en zijn er interessante thema's te vinden. Verder kan je informatie vinden over het boek "Hoofd op hol", de Caprilli agenda en de veelgestelde vragen. Je kan ook kennismaken met het team en je aanmelden om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Caprilli Coaching & Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Caprilli Coaching & Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Caprilli Coaching & Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Caprilli Coaching & Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Caprilli Coaching & Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Caprilli Coaching & Training

Bezoekers bekeken ook