Camping Nieuw Hof

Camping Nieuw Hof is een Kampeerboerderij gelegen aan Nieuw Hofweg 4/1 in Terschuur.

Meer informatie over Camping Nieuw Hof in Terschuur

Op Camping Nieuw Hof in Terschuur kunt u genieten van een kampeerervaring op de Veluwe. De camping biedt nu ook privé sanitair aan, zodat u kunt profiteren van uw eigen douche, wastafel en toilet op de camping. De boerencamping is gelegen tussen de bossen en weilanden van het Veluwse landschap en wordt beheerd door de familie Van Voorthuizen. De boerderij dateert uit de late 19e eeuw en werd oorspronkelijk gebouwd door een Duitse barones. Sinds 2005 heeft de familie besloten om de koeien weg te doen en de camping en kersenboomgaard op het overtollige land te bouwen. Op de camping zijn er ruime kampeerplaatsen beschikbaar met watertappunt en stroomaansluiting. Het toiletgebouw biedt gescheiden douches en toiletten, afwasplaatsen en een mindervalide douche/toilet. Daarnaast is er een speeltuin voor kinderen en kunnen gasten gebruik maken van gratis wifi. Een kantine genaamd 'De Kersenstal' biedt boeken en stripboeken aan. In de boerderijwinkel 'Ut pitje' kunt u kersen, boerenstreekproducten en de Bongerdhoen kopen. Op de boerderij zelf zijn er kippen, koeien, schapen, varkens en honden. De camping biedt ook speciale vrijdagmenu's aan voor €8,25.

Wil je weten wat Camping Nieuw Hof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Nieuw Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Nieuw Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Nieuw Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Camping Nieuw Hof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Nieuw Hof

Bezoekers bekeken ook