Camping De Reebok

Camping De Reebok is een Kampeerterrein gelegen aan Sleedoornweg 29 in Garderen.

Meer informatie over Camping De Reebok in Garderen

Camping de Reebok, gelegen in het mooie dorp Garderen op de Veluwe, is al 20 jaar een populaire vakantiebestemming. Het kampeerterrein is een groot, open grasveld omringd door beplanting, waardoor ouders hun kinderen goed in de gaten kunnen houden. Er zijn verschillende speelvoorzieningen en modern sanitair op het terrein aanwezig. De camping is geschikt voor allerlei soorten kampeermiddelen en trekt voornamelijk gezinnen met kinderen vanwege de toegankelijkheid en het overzichtelijke terrein. Naast de camping bevindt zich een parkeerplaats voor auto's en een kinderboerderij. Bij de boerderij, die een kalverenhouderij is, kunnen bezoekers altijd terecht voor een rondleiding. De receptie voor de camping bevindt zich bij het woonhuis.

Wil je weten wat Camping De Reebok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Reebok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Reebok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Reebok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Camping De Reebok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Reebok

Bezoekers bekeken ook