Cafe Wessel

Cafe Wessel is een Café gelegen aan Wesselseweg 156 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Cafe Wessel in Kootwijkerbroek

Café Wessel is een bekend café in Kootwijkerbroek en omgeving sinds 1912. Het café biedt een gezellige sfeer en een vernieuwd terras waar je zowel in de winter als in de zomer kunt genieten. De keuken heeft een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten die afgestemd zijn op de seizoenen. Daarnaast is er altijd gezelligheid in het bruine café, dat van maandag tot en met zaterdag geopend is. Café Wessel is ook bekend als het gezelligste café van de Veluwe, waar je kunt genieten van drankjes, koffie, maaltijden en snacks. Regelmatig worden er feestjes en evenementen georganiseerd en kun je kaarten leggen of darten. Het eetcafé van Café Wessel biedt een vriendelijke prijs voor lunch en diner, met diverse gerechten op de menukaart. Ook kun je de daghap bestellen voor maar €9,50. Het vernieuwde terras is de perfecte plek om te genieten van zomeravonden met Spaanse nacho's en wijnen. Je kunt gemakkelijk bestellen via telefoon, app of mail.

Wil je weten wat Cafe Wessel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafe Wessel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafe Wessel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafe Wessel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Cafe Wessel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafe Wessel

Bezoekers bekeken ook