By Monique

By Monique is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 3 in Garderen.

Meer informatie over By Monique in Garderen

Bij kapsalon Hair by Monique in Garderen kunt u terecht voor kwaliteit en professionaliteit. Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom. Eigenaresse Monique is sinds april 2019 de eigenaar van de salon en werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Kimberley is ook onderdeel van het team en werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zaterdag. Annemarie werkt parttime op maandag, donderdagavond en vrijdagochtend. Linda is de nieuwste aanwinst van de salon en werkt op dinsdagmiddag en van woensdag tot en met zaterdag. De salon biedt verschillende behandelingen aan, zoals knippen en kleuren. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0577-848938 of online een afspraak maken.

Wil je weten wat By Monique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van By Monique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij By Monique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je By Monique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar By Monique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. By Monique

Bezoekers bekeken ook