Bunckman Voorthuizen

Bunckman Voorthuizen is een Restaurant gelegen aan Bunckmanplein 1 in Voorthuizen.

Meer informatie over Bunckman Voorthuizen in Voorthuizen

Restaurant Bunckman in Voorthuizen is een professioneel team met enthousiaste mensen die een passie hebben voor de horeca. Ze willen de gasten voor even in een andere wereld brengen, waarin aandacht voor elkaar, culinaire gerechten en een gezellige sfeer centraal staan. Het restaurant biedt een nieuwe ambiance, lekker zittend terrasmeubilair, huisgemaakte taart, luxe borrelplanken en speciaal bier, evenals persoonlijke aandacht. Bunckman staat voor zuiver en eenvoud, met een modern interieur op Franse basis. Ze hebben een toegankelijke keuken met een wereldse twist en passen hun menukaart elk jaargetijde aan. Naast de klassiekers bieden ze ook nieuwe gerechten met verrassende combinaties. Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag, maar op de andere dagen zijn ze geopend vanaf 11:00 uur, met uitzondering van zaterdag en zondag, wanneer ze respectievelijk vanaf 10:00 en 12:00 uur openen. Het restaurant is ook erkend als leerbedrijf voor mensen die een carrière in de horeca willen beginnen.

Wil je weten wat Bunckman Voorthuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bunckman Voorthuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bunckman Voorthuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bunckman Voorthuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bunckman Voorthuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bunckman Voorthuizen

Bezoekers bekeken ook